dilluns, 12 de novembre del 2012

Ressenya ¡Delicioso! El chocolate y los postres

Títol: ¡Delicioso! El chocolate y los postres
Autor: Marie-Christine Clément
Il·lustrador: Emmanuelle Teyras
Edició: Beascoa, 2012
Pàgines: 26
ISBN: 9788448834494
Edat: a partir de 6 anys
Nota: ♥♥♥♥♥


Si hi ha una activitat que atrau als nens i nenes és exercir de petits xefs, enfarinar, remenar, tastar batre, amassar, decorar, tastar i sobretot embrutar-se els encanta! I reconeguem-ho, compartir aquestes estones de plaer distès, rialles i experimentació culinària amb ells no té preu. El que us recomano avui és un llibre que us proporcionarà 22 receptes senzilles i divertides perquè experimenteu amb els vostres petits xefs, per exemple una d'aquelles tardes de diumenge que fa fred i no tens ganes de sortir al carrer.

Gelats, pastissos, coques, batutsAquest llibre pren com a punt de partida un convenciment: educar el paladar és necessari per al desenvolupament de la personalitat dels més petits. I aquesta tasca educativa únicament pot aconseguir-se si es complementa amb pràctiques culinàries en l'entorn familiar, és a dir, si els infants s'acostumen a moure's a la cuina jugant amb els adults.


Us deixo una galeria d'imatges de l'experiència tan enriquidora que vaig tenir junt amb els meus fills el passat cap de setmana mentre posàvem en pràctica algunes de les receptes proposades en aquest títol, us recomano que no permeteu l'absència d'aquest llibre a la vostra biblioteca particular i sobretot que gaudiu de la cuina amb els vostres petits cuiners, recordeu estareu creant records per el futur!

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada