divendres, 9 de desembre del 2016

Brackets i superherois

Per Mireia Martínez


Títol: ¡Sonríe!
Autor: Raina Telgemeier; Stephanie Yue
Traductor: Jofre Homedes Beutnagel
Edició: Maeva Young, 2016
Pàgines: 216
ISBN: 9788416363643
Nota: ♥♥♥♥
Preu: 18,90 €

Premi Eisner a Millor Publicació Juvenil 2011




Un còmic de tints autobiogràfics que connecta perfectament amb el lector juvenil, tant per temàtica com per estil gràfic. Una proposta esbojarrada sobre l’adolescència i els seus drames.

Acompanyem la Raina durant els seus darrers anys a l’escola primària i el seu pas per l’institut. Un moment vital on tot es magnifica i en el qual les hormones revolucionades hi tenen un paper clau. Amistat, primers amors, família, estudis, acne, forats a les orelles, brackets... són els temes que ocupen la ment i la vida de la Raina, però si afegim un greu problema dental produït per una patacada monumental, la cosa es complica!  

¡Sonríe! ens parla de l’aventura de créixer i de la necessitat d’alimentar l’autoestima per evolucionar amb confiança i plenitud. La narració se serveix de l’humor i de les il·lustracions fresques i dinàmiques per explicar la història sense embuts, tal com raja.

Comença a llegir aquí 



& & & & && & & & && & & & && & & & && & & & && & & &




Títol: Bataman presenta: Academia Gotham - Bienvenidos a la Academia
Autor: Becky Cloonan, Brenden Fletcher; Karl Kerschl
Traductor:
Edició: ECC, 2016
Pàgines: 160
ISBN: 9788416581177
Nota: ♥♥♥♥
Preu: 14,95 €



Una nova sèrie juvenil sobre l’univers DC que ofereix altes dosis d’aventura, misteri, amistat, amor, acció, fantasmes... Aquest volum reuneix els 6 primers episodis de l’edició americana. Actualment, ja s’han publicat un segon i tercer volum: Calamidad i Anuario

La jove Olive Silverlock i els seus amics, alumnes de la centenària institució Acadèmia Gotham, hauran de fer front als secrets obscurs que amaguen el centre escolar i la ciutat de Gotham. Alhora, uns esdeveniments esfereïdors viscuts per l’Olive durant el darrer estiu, als quals no és capaç de donar explicació, completaran aquest trencaclosques amb moltes preguntes sense resposta.

La trama d’Academia Gotham, amb elements sobrenaturals propis de les històries de terror, evoca la fantasia i la màgia de la sèrie de Harry Potter. La qualitat del dibuix, el color elèctric i el ritme trepidant atrapen al lector juvenil. El material extra format per cobertes alternatives, esbossos i extractes del guió, esdevé un colofó perfecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada