dilluns, 31 d’octubre del 2016

Cristalls de somni

El soplador de sueños
Autor: Bernard Villiot
Il·lustrador: Thibault Prugne
Traductor: Virtudes Tardón
Edició: Bruño, 2016
Pàgines: 40
ISBN: 9788469606391
Edat: +7 anys
Nota: ♥♥♥♥♥
Preu: 14€


  -      A estas horas, 
un niño de tu edad debería estar en la cama, soñando.
-      No tengo casa ni cama. Y hace demasiado frío para soñar.



Avui us recomano una història de superació amb un preciós missatge: creu en tu mateix i aconseguiràs allò que més desitges.

De què estan fets els somnis? Som molts els que ens hem formulat aquesta pregunta en una o altra ocasió, segons l’autor d’aquest conte, els somnis estan fets del més bell cristall de Murano.

Una nit qualsevol, un misteriós personatge fa immensament feliç un infant regalant-li una finíssima bombolla de cristall que conté el somni més meravellós de tots. El nen comparteix aquesta increïble experiència amb altres nens i nenes i, naturalment, tots volen el seu somni meravellós.



L’illa de Murano i les fascinants creacions de vidre que els grans mestres artesans del vidre han creat al llarg de la història, són la llavor d’un relat ple de màgia i bellesa. Amb gran delicadesa, aborda el tema de la pobresa infantil, i  tracta valors tan necessaris com la solidaritat, la bondat i la generositat, tot plegat, en una història original i preciosa. Perfecta per explicar en una hora del conte a la biblioteca, per compartir amb els vostres fills abans d’anar a dormir, o en qualsevol altre moment del dia.


Vull destacar les il·lustracions de Thibault Prugne, absolutament delicioses, amb una paleta de colors rica en matisos i un domini sensacional de la llum i les ombres, combina paisatges de somni amb primers plans impressionants convertint aquest àlbum en un llibre perfecte per regalar.


Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada