dijous, 4 d’agost del 2016

Uns fantasmes que fan molt poca por...

Els fantasmes no truquen a la porta
Autor: Eulàlia Canal
Il·lustrador: Rocío Bonilla
Edició: Animallibres, 2016
Pàgines: 40
ISBN: 9788415975854
Edat: de 3 a 8 anys
Nota: ♥♥♥♥
Preu: 15,95€


Avui us recomano una història simpàtica i divertida, una bonica faula sobre l’amistat.


L’Ós i la Marmota són dos amics que ho fan tot junts, ja sigui cantar, ballar, passejar pel bosc o berenar. Un bon dia l’Ós anuncia que ha convidat a l’Ànec a jugar amb ells, cosa que no agrada gens a la Marmota i, per la qual cosa es proposa impedir-ho costi el que costi.


Heus aquí un d'aquells llibres que no hauria de faltar a cap biblioteca. Una història senzilla, entranyable i molt divertida que, explicada amb una mica de picardia, garanteix riallades a dojo. Feu una mica de teatre quan apareguin els TAN-FAS-MES!!! i triomfareu ;-)


La dolça innocència de l’Ànec, materialitzada en una mirada; el tarannà afable i generós de l’Ós i la divertida trapelleria de la Marmota, que vençuda per l’egoisme, es nega a acceptar ningú més al tàndem que forma amb el seu bon amic, són els tres protagonistes d’aquest àlbum que mostra, sense dir-ho, que no val la pena tancar les portes a noves coneixences, doncs com bé diu la dita, com més serem, més riurem!

Eulàlia Canal (Granollers, 1963) és una reconeguda autora de literatura infantil i juvenil, a més de poetessa. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp del teatre i la música. Té en el seu haver una extensa bibliografia publicada, entre les que destacaria Un petó de mandarina (Barcanova, 2006) i Un cargol fabufantàstic (Barcanova, 2009).

Rocío Bonilla (Barcelona, 1970) Llicenciada en Belles Arts, va iniciar-se professionalment amb la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia. Ser mare de tres criatures la van abocar al món de la LIJ, fet que personalment celebro! En aquest mateix bloc hem parlat de dos dels seus projectes en els quals a més d’il·lustrar ha escrit el text La muntanya de llibres més alta del món (Animallibres, 2015) i De quin color és un petó (Animallibres, 2015).

Una proposta deliciosa, absolutament imprescindible per compartir agradables estones amb els més petits de casa, una història que transmet bon rotllo i que us farà somriure, per la seva ingenuïtat, dolçor i picardia, el producte de la unió de dues dones excel·lents en la seva tasca. Un text breu i rodó, escrit amb un llenguatge perfecte per al seu públic lector, sense filigranes i en el qual ni hi manca ni hi sobra res. I unes il·lustracions sensacionals, com ja ens té acostumats la Rocío, expressives, divertides i encantadores. Bravo noies!


Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada