divendres, 4 de març del 2016

Diversió garantida amb PicoPico i els seus amics

Per Mireia Martínez

Títol: PicoPico aventuras
Autor: Pepe Sánchez
Edició: Sallybooks, 2014
Pàgines: 34
ISBN: 9788494317231
Nota: ♥♥♥♥♥
Preu: 12 €

PicoPico aventuras és un còmic infantil ideal per a primers lectors. Una proposta de lectura que captarà l’atenció dels més petits perquè és una explosió de diversió i color de la primera a la darrera pàgina. 

PicoPico, Pu i Mu són tres amics molt animals (un gos, un porquet i un pop) que protagonitzen eixelebrades aventures plenes d’humor i sorpreses. Tots tres s’ho passen pipa fent-se la guitza i gastant-se bromes pesades, però també compartint jocs i experiències.

El volum recull una col·lecció historietes curtes desenvolupades en una o dues pàgines, a vegades una mica més llargues. Una successió de divertides anècdotes en una estructura de pàgina molt lliure, amb vinyetes grans i orgàniques, que estableix ponts d’unió entre el còmic i àlbum il·lustrat. Alhora, el color brillant és un reclam de primer ordre que ens trasllada a un món de fantasia. 
PicoPico aventuras forma part de la col·lecció de còmic de Sallybooks a partir de 6 anys, però crec la simplicitat de les trames i el text breu en majúscula (petites frases o simples onomatopeies) el converteixen en un còmic accessible també per a lectors més petits. Una proposta que com més miro, més m’agrada! 

Pepe Sánchez compta amb una trajectòria absolutament consolidada en el camp de l’animació. Ha estat supervisor d’animació de la sèrie Pocoyo (2005), director d’animació de la sèrie Jelly Jamm (2010), director de la sèrie i el joc Bugsted (2013), i ha col·laborat amb Disney i empreses de videojocs. 
PicoPico aventuras és la seva estrena en el món del llibre imprès. El pròxim mes d’abril es publica un segon volum, que consolida i amplia l’univers de PicoPico, mentre Sánchez prepara una sèrie animada. Veure’m a PicoPico, Pu i Mu a televisió? Ho esperem en ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada