divendres, 28 de novembre del 2014

Agenda Literària - Primera quinzena de desembre

Per aquesta última setmana de novembre i els primers dies de desembre des de l’Agenda Literària de l’Històries us recomanem els següents actes.

Dòria Llibre de Mataró
Divendres 28 de novembre, 22h
Presentació del llibre F451 Documento de una lectura de Carla Aledo

Amb la participació de Jacint Fonolls, entès en cinema i Jordi Cuyàs artista polifacètic. Aquest és el projecte final de la il·lustradora que interpreta Farenheit 451 i per tota la obra de Ray Bradbury.



Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar
Dimarts 2 de desembre, 19h
Presentació de La dona de gris d’Anna Maria Villalonga (Llibres del Delicte), a càrrec de Sílvia Cantos

La dona de gris és una novel·la que indaga en la psicologia de la soledat, de l’abandonament i de l’obsessió a partir d’una dona sense cap atractiu especial. Ni alta ni baixa, ni guapa ni lletja, ni jove ni gran. Un personatge gris enmig de la massa gris. Una dona com qualsevol altra i un home que l’assetja.


Buc de llibres Mataró
Dijous 4 de desembre, 19:30h.
Presentació de John Fante, vidas y obra. Como un soneto sin estrambote d’Eduardo Margaretto (Alrevés Editorial)

Participarà a l’acte Eduardo Margaretto
Una rotunda i documentada biografia de l’autor italoamericà John Fante, "déu" de Charles Bukowski i el realisme brut. Un assaig pràcticament novel·lat per entendre millor "les vides” i l’obra de John Fante.

Dòria Llibre de Mataró
Dijous 4 de desembre, 19:30h
Presentació del llibre Líneas de flotación de la poeta Sílvia Llanto (Ultramarina Cartonera & digital)


La presentació anirà a càrrec de Glòria Farrés, Amaruk Kashyapanta, Rubén Bravo i l’autora.


Dòria Llibre de Mataró
Dimarts 9 de desembre, 19:30h.
Presentació del llibre infantil Els tentacles de l’abisme de Jordi Lopesino (Barcanova)

Nou títol de la col·lecció Els Setciències. En aquesta nova aventura, els Setciències s'endinsen en el món del silenci, en el gran blau, amb tots els seus misteris i la seva gran bellesa. Però, a més, també col·laboren activament en la desactivació d'una xarxa de delinqüents molt perillosa. Submergeix-te amb els Setciències en el fons marí i descobreix tots els secrets que hi amaga!


Buc de llibres Mataró
Dijous 11 de desembre, 19:30h
Presentació del llibre Verba, non facta. 99 contes intangibles de David Vila Ros (Editorial Voliana)
Participaran a l’acte David Vila, l'autor, i Jordi Solé, editor
Què passa quan la Lluna s’afarta de girar al voltant de la Terra? I quan mires algú i, literalment, el món s’atura? O quan el teu oncle et diu que vol convertir-se en mitjó? I què passa quan plouen llibres? La línia que separa la realitat i l’onirisme és més fina del que ens pensem. I és que, de vegades, les paraules compten més que no pas els fets.


"Aquests contes, com que són tan curts, divertits i sorprenents, quan comences a llegir-ne no trobes el moment de deixar de fer-ho, i penses va, un altre conte i prou… I al final, tot i que creies que el llibre et duraria dos o tres dies, te l’acabes d’una tirada, perquè hi quedes enganxat i no trobes la manera de deixar de llegir."

Ferran Pizarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada