dilluns, 14 de juliol del 2014

Propostes d'estiu amb La Galera


Ha arribat l’estiu i els dies es fan molt llargs, s’acaben les classes, les activitats extraescolars i les obligacions i, els nens i nenes es troben amb un munt d’hores per omplir, les estones de platja, piscina i excursions són fantàstiques però també necessitem cobrir hores de lleure recollit i no sempre és senzill trobar propostes interessants i atractives per omplir aquests moments.

Tenint en compte tot això des de La Galera han ideat diverses propostes genials, ben treballades, visualment molt atractives i molt completes pel que fa a contingut. Ens proposen quatre títols del que coneixem com a llibre joc amb les que, els infants gaudiran d’un bon nombre d’hores d’oci divertint-se i el més important de tot, descobrint l’immens poder de la seva imaginació, el tresor més preuat de què disposaran al llarg de la vida.

Animals, joies, amulets i un món infinit de diversió estan garantits amb els llibres que avui us recomano i com a prova us deixo un petit vídeo de la petita artista de casa després de passar dues tardes passant-s’ho de meravella amb ells!! J

Sílvia Cantos

Sóc artista. Animals
A partir de 6 anys
Pàgines: 48
ISBN: 9788424648992
Nota: ♥♥♥♥♥
  
Sóc artista és tenir ganes de divertir-se, de crear a partir de les petites coses que ens envolten. És obrir molt els ulls per aprendre a mirar d'una altra manera els objectes de cada dia, divertir-se capgirant-los, pensar com recuperar-los en comptes de llençar-los. És ajudar els nens a fer el primer pas proporcionant-los tot el que necessiten, després donar-los unes quantes idees per posar-los sobre la pista i, per fi, contemplar com se'ls enlaira la imaginació.


Sóc artista. Joies i amulets
A partir de 6 anys
Pàgines: 48
ISBN: 9788424649180
Nota: ♥♥♥♥♥

Un llibre de manualitats de 48 pàgines que inclou tots els materials per fer les activitats: cartolines retallables, botons i filferro. A més, al final del llibre les famílies trobaran un llistat de materials reutilitzables per poder crear tants animals com es vulgui: briks de llet, palletes de plàstic, palillos, paper de plata, motlles de paper per pastissets, llimes d'ungles, roba vella, pinces d'estendre...


Benvinguts al món groc
Benvinguts al món verd
A partir de 3 anys
Pàgines: 12
ISBN1: 9788424648442
ISBN2: 9788424648459
Nota: ♥♥♥♥


Benvinguts al món dels colors! Aquests títols proposen una manera original i divertida de descobrir els colors. Pintures, una tela i un pinzell acompanyen cada llibre, convertint-los en un bonic pack de regal.




Animeu als nens a convertir-se en autèntics pintors gràcies a la paleta d'aquarel·les que inclou cada exemplar, després de llegir el conte deixeu que la seva imaginació voli despertant la creativitat i creant una obra pictòria única que podreu penjar a casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada