dimecres, 21 de maig del 2014

Ressenya Els amors de la Melissa

Títol: Els amors de la Melissa
Autor: Esperança Sierra i Xavi Teixidor
Personatges: Lalala Toys
Edició: Mediterrània, 2014
Pàgines: 32
ISBN: 9788499792552
Edat: de 4 a 8 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano un àlbum il·lustrat entranyable, divertit i tendre sobre el complicadíssim món de l'amor i la seducció, una història protagonitzada per una colla d'amics que tan bon punt coneixeu es quedarà amb vosaltres!

La colla més divertida i esbojarrada de Barcelona ha tornat a ficar-se en un embolic. En Geld, el porquet refinat dels Cacaus, té entre mans un magnífic pla per conquerir el cor de la Melissa, la nina trol de la germana d’en Sam. Podrà seduir-la amb bonics regals? En Geld no ho tindrà fàcil, ja que el personatge conegut que amaga aquest nou llibre és en Roger Coma, que es mostra molt interessat en la Melissa.

I és que aquests llibres es caracteritzen per diversos aspectes que els converteixen en una saga única i fantàstica d'allò més recomanable: Estan protagonitzats per uns personatges creats amb la tècnica amigurumi, a cada títol s'acompanyen de figures conegudes per tots com Manel Piñero el peculiar Homo APM, l'ex Consellera de Justícia Montserrat Tura o el guapíssim Roger Coma, podeu trobar-los pràcticament a totes les xarxes socials i a més, a les seves aventures no hi manca mai el sentit de l'humor.


La col·lecció de contes dels Cacaus d'en Sam, ara per ara compta de tres títols publicats «Quin cacau de Nadal!», «De què vas, Sam?» i «Els amors de la Melissa» i a la web ens avancen la sortida de tres títols més: «La Rosca va en coet», «Marrameu, go home» i «Petons de Nadal», reconec que aquests personatges m'han captivat, en Sam, un apassionat de les òrbites dels planetes que s'estima els amics per sobre de totes les coses; l'encantadora Melissa (recordeu és una nina trol, no s'us acudeixi confondre-la amb una trujeta perquè s'enfada de valent!) és presumida, assenyada i manaire. També hi ha en Tex un mitjó desaparellat que sempre acompanya en Sam, la Borra una bola de porqueria que viu per fer la guitza als altres, en Geld un porquet guardiola suís sofisticat i d'altres que us animo a descobrir a la seva pàgina web.

He d'agraïr a la Begoña Garcia que em descobrís aquesta col·lecció regalant-me aquest títol que avui us recomano, i faig extensiva la recomanació a la saga sencera, descobriu els Cacaus, gaudiu-los i compartiu-los amb els nens i nenes perquè us garanteixo que els encantaran!

Sílvia Cantos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada