dilluns, 14 d’octubre del 2013

Ressenya Zoo

Títol: Zoo
Autor: David Pelham
Il·lustrador: David Pelham
Pàgines: 16
ISBN: 9788498258370
Edat: A partir de 3 anys
Nota: ♥♥♥♥


Avui us recomano un imatgiari d’animals en format pop up que farà les delícies dels més petits de casa.

Amb aquest títol que us proposo podreu acompanyar els vostres fills a visitar aquest petit zoo d'animals en tres dimensions! Hi trobareu el pingüí, el coala, l'elefant, el lleó i altres animals. Cada pàgina mostra un animal que es desplega, essent el protagonista indiscutible, el fons de les pàgines està treballat amb tons molt neutres que representen de forma minimalista l’ambient on viu cadascun dels habitants d’aquest particular zoo i amb un text mínim que n’identifica l’espècie.

El reconegut enginyer del paper David Pelham té en el seu haver una gran producció de títols amb increïbles desplegables que entusiasmen tant a grans com a petits, en els quals desenvolupa, com en el títol que us recomano avui, conceptes senzills com els animals, els colors, els nombres o els contraris, o bé amb una visió avançada desenvolupa una autèntica obra d’art com va fer a «Blanc», títol que per ara només s’ha editat a França. També sorprèn amb llibres com «The Sensational Samburger» una altra obra d’enginyeria del paper en forma d’hamburguesa.

Els animals són un dels temes preferits per els nens i nenes a l’hora d’escollir contes, la tria d’aquest títol és una perfecta elecció per els infants que comencen a identificar els animals, per la seva senzillesa i impecable edició és un llibre que no hauria de faltar a cap biblioteca.

Sílvia Cantos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada