dimecres, 1 de maig del 2013

Ressenya El gran concurso de la caca


Títol: El gran concurso de la caca
Autor: Guido van Genetchen
Il·lustrador: Guido van Genetchen
Traductor: Teresa Tellechea
Edició: SM, 2013
Pàgines: 26
ISBN: 9788467558456
Edat: A partir de 4 anys
Nota: ♥♥♥♥♥


Avui us recomano un àlbum il·lustrat d’aquells que són un èxit segur, una història que combina humor, caques i pets, se us acut res que pugui agradar més als nens i nenes?

Cada any el rei Pedorro I demana al Ministre de pets i caques que organitzi el Gran concurs de la caca. Des del balcó del seu castell el rei Pedorro I observa passar la desfilada de belles caques. Quin nom gravarà aquest any el lacai reial a la pedra en homenatge als guanyadors del Gran concurs de la caca?


Com veieu es tracta d’una lectura que encantarà als més petits i que farà somriure als grans, una divertida proposta per la qual desfilen tota mena de caques: grosses, microscòpiques, toves, dures, fins i tot algunes de poètiques i artístiques, tot un festival de caques que sorprendrà i divertirà als nens i nenes.

En general a tots els nens i nenes els agraden contes i a toooots els nens els fa riure parlar de pets o caques, en conseqüència la suma de tot plegat ha de ser forçosament un producte interessant, si a més a més el signa Guido van Genetchen, podem dir que es tracta d’un valor segur.


Les històries d’aquest autor belga, acostumen a estar protagonitzades per animals humanitzats, conills, porquets, tortugues i óssos polars, amb bones dosis d’humor i tendresa. Amb unes il·lustracions de riquesa cromàtica Guido van Genechten, ha vist com la seva extensa producció literària ha estat guardonada amb diversos reconeixements amb el Premi Internacional d’Il·lustració de la ciutat de Hasselt i el Premi Reader’s Digest al Millor Il·lustrador de Llibres Infantils de 2007 entre d’altres.

Aquí us deixo una pàgina on trobareu algunes il·lustracions de l’autor per imprimir i pintar.

Sílvia Cantos
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada